Şekerbank’tan KOBİ ve işletmelere 3 ay ödemesiz dönemli kredi

                                                                                                                                                                                         02.12.2023


Şekerbank, üretimin ve ticaretin lokomotifi KOBİ ve işletmelere finansal destek sağlamaya devam ediyor. Banka, başlattığı yeni kampanyası kapsamında KOBİ ve işletmelerin ticari faaliyetleri için nakit ihtiyaçlarını 3 ay geri ödemesiz dönem imkânı ve 36 aya varan vadelerle karşılıyor. 


Anadolu Bankacılığı misyonuyla KOBİ ve işletme müşterilerini her dönem destekleyen Şekerbank, başlattığı Yeni Yıl Kampanyası ile üretenlere finansman sağlamaya devam ediyor. KOBİ ve işletmelerin finansal güçlerini artırmayı hedefleyen kampanya ile Şekerbank, müşterilerine özel avantajlar sunuyor. 31 Ocak 2024 tarihine kadar başvuru yaparak kampanyadan yararlanacak olan KOBİ ve işletmeler, 3 ay ödemesiz dönem imkanı ve 36 aya varan vadelerle nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek. 

Tuğbay Kumoğlu: “Üretenlerin ekonomik olarak daha güçlü konuma gelmelerine destek oluyoruz.”
Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu kampanyaya ilişkin görüşlerini şöyle dile getirdi: “Yeni Yıl Kampanyası ile KOBİ ve işletmelerin ihtiyaç duydukları finansmanı sağlayarak üretenlerin ekonomik olarak daha güçlü konuma gelmelerine destek oluyoruz. Şekerbank olarak, üretenlerin sürdürülebilir büyümeleri için yeni ürünler sunmaya ve yanlarında yer almaya devam edeceğiz.”