Şekerbank’tan doktor ve diş hekimlerine özel avantaj paketi

27.03.2016
Şekerbank, doktor ve diş hekimlerinin finansal ihtiyaçlarına özel geliştirilmiş bankacılık ürün ve indirimlerini kapsayan destek paketi geliştirdi. Banka, destek paketi ile doktor ve diş hekimlerine, mevduattan POS’a, yalıtımdan kentsel dönüşüme finansmandan havale ve EFT indirimine kadar birçok avantaj sunuyor.

Odaklandığı alanlarda müşteri istek ve ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler sunan Şekerbank, meslek gruplarına özel hazırladığı destek paketlerine yenisini ekledi. Şekerbank, doktor ve diş hekimlerinin finansal ihtiyaçlarına özel geliştirdiği paket ile birçok ürün ve hizmette indirim ve avantajlı fiyatlar sunuyor.

Mevduattan POS’a avantajlar…
Doktor ve diş hekimleri, paket ile Şekerbank’ta açacakları hesaplarda hesap işletim ücreti ödemezken, mevduatlarına özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla avantajlı getiri elde edebilecekler. Paket kapsamında sunulan Gece Gündüz Hesabı ile doktor ve diş hekimleri, vadelerini bozmadan istedikleri an para çekip yatırabilecek, Birikimli Gelecek Hesabı ile de 5 yıl boyunca düzenli birikim yapabilecek.

Hekim POS ile ayrıcalıklı komisyon ücretlerinin sunulduğu paket ile doktor ve diş hekimleri, ayrıca farklı döviz cinsleri ile açabilecekleri hesaplarından istenildiği an, günlük işleyen faizi kaybetmeden, para birimi değişikliği yaparak anlık getiri kazanabilecek.

Yalıtım ve kentsel dönüşümde uygun finansman imkanı
Enerji tasarrufuna yönelik yalıtım, verimli ısıtma/soğutma ve güneş enerjisi gibi her türlü yatırım için 36 aya varan vadelerin ve taksit erteleme seçeneğinin sunulduğu paket kapsamında kentsel dönüşüm kredisi için de 120 aya varan vadeler sunuluyor.

Doktor ve diş hekimleri ayrıca, paket kapsamında Şekerbank İnternet Şubesi’nden gerçekleştirecekleri havale ve EFT’leri yüzde 50 indirimle yapabilecek, Bürom Güvende Sigortası ile de yangın, sel, ferdi kaza ve acil sağlık sigorta teminatlarından faydalanabilecek.