Şekerbank’a “İnsana Saygı Ödülü”

12.02.2015

İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Şekerbank’a “İnsana Saygı Ödülü” verildi.  Banka, aday başvurularını aynı gün içinde ve yüzde 100 yanıtlaması, sürecin her aşamasında zamanında bilgilendirme yapması dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Şekerbank, aday başvurularını aynı gün içinde ve yüzde 100 yanıtlaması dolayısıyla Kariyer.net’in 2014 yılı “İnsana Saygı Ödülü”nü aldı.

Şekerbank’ın ödülü, “İnsan Kaynakları Zirvesi” kapsamında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 11 Şubat’ta düzenlenen ödül töreninde, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Nejat Bilginer’e sunuldu.

Nejat Bilginer, gelen tüm başvuruları adaya özel yanıtlamaları dolayısıyla ödüle layık görülmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bilginer, Şekerbank’ın çalışan memnuniyeti ve bağlılığı açısından fark yaratan bir kurum olmasını sağlamak için benimsedikleri temel unsurların; etik ilkelere uyum, kariyer gelişim planlaması, yüksek performansın ödüllendirilmesi, adil ücret sistemi ve açık iletişim olduğunu vurguladı.

2013 yılında çalışan memnuniyet oranının Şekerbank’ta yüzde 89.2 olduğunu belirten Bilginer, kurumlar arasındaki farklılığı yaratan en önemli unsurun yetişmiş insan kaynağı olduğu inancıyla Şekerbank’ın “kariyerinizin her adımında yanınızdayız” ilkesiyle çalışanlarına değer katmaya devam ettiğini söyledi.

“14. İnsana Saygı Ödülleri”, Kariyer.net ana sponsorluğunda Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl 20’incisi düzenlenen “İnsan Kaynakları Zirvesi“nin ilk gününde sahiplerini buldu. Aday başvurularını yüzde 100 olarak yanıtlayan, en çok istihdam sağlayan ve en çok başvuru gerçekleştiren firmalara verilen ödüller ile insan kaynakları alanında yürütülen başarılı çalışmaların öne çıkarılması hedefleniyor.

Şekerbank, başvuru yapanlara aynı gün geri dönüş yapıyor
Şekerbank, Kariyer.net üzerinde ilanlarına başvuru yapan yüzlerce kişiye süreç hakkında aynı gün geri dönüş yapıyor. Ciddi zaman alan ve özel takip gerektiren bu çalışma kapsamında, günlük olarak gelen her başvuru incelendi, süreçler takip edildi, durumuna göre uygun mektup örnekleri oluşturularak aynı gün adaylara geri dönüş yapılması sağlandı.